PRODUKTI

Studijska, v naravi ali v uporabi - vrhunska produktna fotografija, prilagojena vašim potrebam in specifikam vašega izdelka je tisto, kar ga bo približalo vašim kupcem in ga ločili od drugih.


poslovni svet

Za uspeh podjetja je dobra in usklajena vizualna podoba ključnega pomena. Za vašo spletno stran, promocijsko gradivo in prezenco na socialnih omrežjih ustvarimo fotografije, ki bodo vašo dejavnost prikazale v najboljši možni luči.


Video

Čeprav slika pove več kot tisoč besed, včasih ne pove dovolj. Z napovednikom ali predstavitvenim filmom vašega dogodka, izdelka ali storitve boste povečali svoj doseg in gledalcu še bolj približali svoje sporočilo.

PORTretna fotografija

Dober portret pokaže več kot le zunanji videz portretiranca. Portretna fotografija kot jo razumemo mi, poudari vaš karakter in pove zgodbo, s katero se želite predstaviti.
 


šport

Posameznikove sposobnosti ali moč ekipe: zajeli bomo bistvo vaše športne panoge. Poleg fotografiranja športnih dogodkov za vas ustvarimo predstavitvene fotografije športnikov ali kreativne portrete, primerne za uporabo na koledarju ali sponzorskih objavah.


Lumeria

Z vami smo lahko ob pomembnih življenjskih trenutkih, ali pa tistih povsem vsakdanjih, ki jih želite ovekovečiti v obliki brezčasnih fotografij ali videa. Več o naši punudbi poročne in lifestyle fotografije najdete tukaj.

kultura

Naša strast so projekti, pri katerih lahko s svojim pristopom prispevamo k oblikovanju umetniškega dela kot zaključene celote. To vključuje vse: od ustvarjanja vizualne podobe projekta do dokumentiranja kulturnih dogodkov.


kulinarika

Kot pravi gurmani in ljubitelji kuhinje vemo, kako pomembna je prezentacija ustvarjenih jedi. Ob naših fotografijah se bodo prebudile brbončice vsakega, še tako zahtevnega jedca.Kontakt

 
 

Andrej Lamut - samozaposlen v kulturi – fotograf